TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE

Transportul Animalelor de Companie între România și Anglia cu EuropaBuss: Un Ghid Complet

Transportul animalelor de companie între România și Anglia poate fi o provocare, dar cu EuropaBuss, procesul devine mai simplu și sigur. Compania permite călătorirea alături de animale de companie de talie mică, cu o greutate maximă de 7 kg, inclusiv cușca de transport. Este esențial ca proprietarii să se asigure că au toate documentele necesare pentru călătoria animalului lor, inclusiv vaccinările actualizate și microcipul, conform regulamentelor de intrare în Marea Britanie.

Reguli și Proceduri Importante

Animalul de companie trebuie să aibă cel puțin 4 luni la data intrării în Anglia. Vaccinarea antirabică trebuie să fie efectuată cu cel puțin 21 de zile înainte de plecare. De asemenea, este necesară deparazitarea și un examen clinic efectuat cu maximum 24 de ore înainte de călătorie. Toate aceste proceduri sunt responsabilitatea proprietarului animalului.

Documentație și Vaccinuri

Pentru a asigura o călătorie fără probleme, este crucial ca toate detaliile să fie completate corect în pașaportul animalului. Acesta include vaccinul antirabic, semnat și parafat corespunzător, și deparazitările interne și externe.

Consultarea cu un Medic Veterinar

Este recomandat să consultați un medic veterinar pentru a vă asigura că toate cerințele sunt îndeplinite înainte de călătorie. Acesta vă poate oferi informații suplimentare și vă poate ajuta să pregătiți corespunzător animalul de companie pentru călătorie.

Contact și Asistență

Pentru transportul animalelor de companie neînsoțite sau pentru alte informații specifice, EuropaBuss pune la dispoziție un număr de telefon pentru asistență. Echipa EuropaBuss este gata să vă ajute și să răspundă întrebărilor dvs. legate de transportul animalelor de companie între România și Anglia.

În concluzie, călătoria cu animalul de companie între România și Anglia necesită o planificare atentă și respectarea strictă a regulilor. Cu EuropaBuss, vă puteți asigura că și companionul dvs. patruped va avea o călătorie plăcută și în siguranță.”

Pentru informații detaliate și reguli specifice, vă recomand să vizitați pagina EuropaBuss dedicată transportului animalelor de companie aici.