TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE

Transport Colete pe Ruta România – Anglia cu EuropaBuss: Servicii Eficiente și Accesibile

EuropaBuss oferă soluții fiabile pentru transportul de colete între România și Anglia, asigurând un serviciu de curierat la prețuri speciale. Beneficiați de opțiunea comodă colete door-to-door pentru anumite destinații, cu posibilitatea de preluare și livrare direct la adresa specificată.

Cum Funcționează Serviciul Nostru de Transport Colete

Coletele pot fi predate în agențiile EuropaBuss sau direct la autocar. Recomandăm ambalarea corespunzătoare în geamantane, genți sau cutii pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Tarife și Greutăți

Taxa minimă pentru colete este de 30 lire (preluate și predate în stație, max. 15 kg).
Pentru serviciul door-to-door, taxa este de 40 lire (max. 15 kg).
Taxa suplimentară pentru coletele peste 15 kg variază în funcție de modul de preluare și livrare.

Restricții și Reguli

Anumite articole sunt interzise, cum ar fi băuturile alcoolice fără timbru, țigările, tutunul și banii. Medicamentele trebuie să fie pentru uz personal și însoțite de rețetă și bon fiscal. De asemenea, coletele cu valoare declarată sunt supuse unor condiții speciale.

Siguranță și Transparență

Personalul EuropaBuss poate solicita verificarea conținutului coletelor. Responsabilitatea EuropaBuss se limitează la pierderea, deteriorarea sau distrugerea coletelor cauzate exclusiv de angajații săi.

Procedura de Reclamații

Orice reclamație privind deteriorarea coletelor în timpul transportului trebuie adresată imediat reprezentantului EuropaBuss la preluarea coletului.