Transport Bagaje

Autocarele noastre au spațiu pentru bagajele dumneavoastra. Pentru a va face călătoria cât mai plăcută și pentru a fi cât mai în siguranță posibil, există câteva reguli pe care trebuie să le respecți.
transport-bagaje

In pretul biletului este inclus transport GRATUIT pentru:

1 x bagaj de mână:

Din motive de siguranță, trebuie să va depozitati bagajul de mână sub scaun sau în compartimentul de deasupra scaunului.

Observații: Țineti obiectele de valoare cu dumneavoastra (acte de identitate, dispozitive electronice etc.) în geanta pe care o veti lua în autocar. Soferul sau ghidul nu vor raspunde pentru bunurile aflate in bagajul dumneavoastra.

1 x bagaj de cală:

Bagajul de cală trebuie să fie depozitat în calele autocarului înainte de a urca în acesta. Șoferul autocarului va va ajuta cu plăcere, va va eticheta bagajul cu numele și adresa dvs. Va rugam sa va asigurati ca bagajul dvs. NU contine bunuri interzise pentru transport sau acestea sunt in limitele acceptate de autoritatiile din tara de destinatie sau tariile de transit.

Bagaj suplimentar

Daca bagajul dvs. depaseste greutatea de 40 kg inclusa in costul biletului fiecare kg suplimnentar se va taxa cu 1,5 GBP/KG

Bagaj special

Lista de preturi bagaj special

DenumirePret GBP
Bicicleta adulti40
Bicicleta copii20
Instrumente muzicale mari40
Instrumente muzicale mici15-20
Tv, plasme1GBP/INCH diagonala
Electrocasnice mici30

Serviciul nostru de Transport Bagaje România Anglia

EuropaBuss vă oferă o soluție fiabilă pentru transportul bagajelor pe ruta România – Anglia. Cu o abordare orientată spre nevoile clienților, asigurăm transportul eficient al bagajului de mână și de cală. Acordăm atenție detaliilor, cum ar fi greutatea și dimensiunile permise, pentru a vă asigura că bagajele dumneavoastră ajung în siguranță la destinație. Pentru nevoile speciale de transport, cum ar fi bagajele suplimentare sau cele speciale, oferim opțiuni personalizate.

Alte informatii:

Pentru alte bunuri neincluse in lista va rugam sa solicitati informatii la dispecerat !
Achizitioneaza un bilet online in maxim 5 minute!