Transport Bagaje

Autocarele noastre au spațiu pentru bagajele dumneavoastra. Pentru a va face călătoria cât mai plăcută și pentru a fi cât mai în siguranță posibil, există câteva reguli pe care trebuie să le respecți.
transport-bagaje

In pretul biletului este inclus transport GRATUIT pentru:

1 x bagaj de mână:

Din motive de siguranță, trebuie să va depozitati bagajul de mână sub scaun sau în compartimentul de deasupra scaunului.

Observații: Țineti obiectele de valoare cu dumneavoastra (acte de identitate, dispozitive electronice etc.) în geanta pe care o veti lua în autocar. Soferul sau ghidul nu vor raspunde pentru bunurile aflate in bagajul dumneavoastra.

1 x bagaj de cală:

Bagajul de cală trebuie să fie depozitat în calele autocarului înainte de a urca în acesta. Șoferul autocarului va va ajuta cu plăcere, va va eticheta bagajul cu numele și adresa dvs. Va rugam sa va asigurati ca bagajul dvs. NU contine bunuri interzise pentru transport sau acestea sunt in limitele acceptate de autoritatiile din tara de destinatie sau tariile de transit.

Bagaj suplimentar

Daca bagajul dvs. depaseste greutatea de 40 kg inclusa in costul biletului fiecare kg suplimnentar se va taxa cu 1,5 GBP/KG

Bagaj special

Nu sunt acceptate ca si bagaj de cala si se taxeaza separat in functie de dimensiune, poti verifica Lista cu preturi.
Nu sunt acceptate ca si bagaj de cala se taxeaza separate in functie de dimensiune, poti verifica Lista cu preturi.
TV, PLASME nu sunt acceptate ca si bagaj de cala si se taxeaza separat in functie de dimensiune, poti verifica Lista cu preturi.
Deoarece cărucioarele sunt considerate bagaje speciale, poți lua 1 cărucior/copil pana in maxim 5 ani maxim 20 kg, cărucioarele sunt transportate gratuit dar trebuie sa anuntati in momentul in care cumparati biletul. Important: căruciorul trebuie să fie pliabil pentru a putea fi transportat în portbagajul autocarului.

Dacă sunteti nevoit să călătoriti într-un scaun cu rotile sau cârje va rugam sa solicitati mai multe informatii personalului de la dispecerat: 0723687905

Lista de preturi bagaj special

DenumirePret GBP
Bicicleta adulti40
Bicicleta copii20
Instrumente muzicale mari40
Instrumente muzicale mici15-20
Tv, plasme1GBP/INCH diagonala
Electrocasnice mici30

Alte informatii:

Pentru alte bunuri neincluse in lista va rugam sa solicitati informatii la dispecerat !
Achizitioneaza un bilet online in maxim 5 minute!