Transport animale de companie

Puteti calatorii alaturi de animalul dvs. de companie sau putem sa il aducem noi la dvs.
transport animale

Reguli Transport animale de companie

Sunt acceptate la transport animale de companie de talie mica maxim 7 kg (inclusive cusca de transport), acestea nu primesc loc dar puteti sa le tineti langa scaunul dvs. in cusca de calatorie/ geanta speciala sau cos special pentru transport.
Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca aveti toate documentele pentru calatorie si ca ati facut toate vaccinurile necesare pentru a va permite accesul acestuia in Marea Britanie.
Pentru transportul animalelor de companie NEINSOTITE va rugam sa ne contactati la tel:

IMPORTANT:

Animalele pot fi transportate spre Anglia doar daca au cel putin 4 luni la data intrarii in Anglia (varsta minima obligatorie).

Data implantarii sau citirii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice; data vacinarii antirabice a animalului de companie sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii spre Anglia; in ziua plecarii sau cu maxim 24 ore inainte, trebuie deparazitat/a (intern, extern) si supus/a unui examen clinic, de catre un medic veterinar.

Europabuss nu ofera aceste servicii, toate documentele si proceduriile cad in sarcina dvs..

Mare atentie la datele completate in pasaport (deparazitarea interna, externa si viza de clinic sanatos)! Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie. Pentru orice alte informatii, va  rugam sa va consultati cu medical veterinar care se ocupa de animalutul dvs.

Achizitioneaza un bilet online in maxim 5 minute!