Transport animale de companie

Puteti calatorii alaturi de animalul dvs. de companie sau putem sa il aducem noi la dvs.
transport animale

Reguli Transport animale de companie

Sunt acceptate la transport animale de companie de talie mica maxim 7 kg (inclusive cusca de transport), acestea nu primesc loc dar puteti sa le tineti langa scaunul dvs. in cusca de calatorie/ geanta speciala sau cos special pentru transport.
Dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca aveti toate documentele pentru calatorie si ca ati facut toate vaccinurile necesare pentru a va permite accesul acestuia in Marea Britanie.
Pentru transportul animalelor de companie NEINSOTITE va rugam sa ne contactati la tel:

IMPORTANT:

Animalele pot fi transportate spre Anglia doar daca au cel putin 4 luni la data intrarii in Anglia (varsta minima obligatorie).

Data implantarii sau citirii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice; data vacinarii antirabice a animalului de companie sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii spre Anglia; in ziua plecarii sau cu maxim 24 ore inainte, trebuie deparazitat/a (intern, extern) si supus/a unui examen clinic, de catre un medic veterinar.

Europabuss nu ofera aceste servicii, toate documentele si proceduriile cad in sarcina dvs..

Mare atentie la datele completate in pasaport (deparazitarea interna, externa si viza de clinic sanatos)! Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie. Pentru orice alte informatii, va  rugam sa va consultati cu medical veterinar care se ocupa de animalutul dvs.

Transportul Animalelor de Companie între România și Anglia cu EuropaBuss

EuropaBuss oferă o soluție de transport sigură și confortabilă pentru animalele de companie între România și Anglia. Ne asigurăm că fiecare animal călătorește în condiții optime, cu respectarea tuturor reglementărilor necesare pentru o călătorie lină.

Procesul de Transport
Detaliem procedurile de transport, inclusiv pregătirea necesară și documentația, pentru a asigura că atât dumneavoastră, cât și companionul dvs. patruped aveți o experiență fără stres.

Siguranță și Confort
Prioritizăm bunăstarea animalelor pe parcursul transportului, oferindu-le atenția și îngrijirea de care au nevoie.

Contact și Informații

Pentru informații specifice legate de transportul animalelor de companie neînsoțite între România și Anglia, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe pagina noastră.

Achizitioneaza un bilet online in maxim 5 minute!